HTML

Rogue guide. Megpróbálok minél több hasznos infót megosztani veletek a classal kapcsolatban, és adni néhány hasznos tanácsot. Persze nekem is lehet újat mondani, de azért úgy érzem már van annyi tapasztalatom a rogue classban hogy elkezdhetek tanácsot adni a "kezdőknek".

Utolsó kommentek

Archívum

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

70-es lettem. Mit és hogy?

2008.08.13. 12:59 | B Real | Szólj hozzá!

Elősör is gz! :)

 

Másodszor most kezdődik a móka.

Miután lefutottad a kötelező köröket(skillek megtanulása, repülő mount megvétele, stb...)

akár neki is állhatnál gear-t szerezni, mert hidd el a lvlup közben összeszedett zöldekkel nem sokat fogsz elérni. Kezdetnek tudom javasolni a "könnyebb" 70-es instákat, mint például mechanar, botanica, shattered halls. Eleinte ne is álmodj arról hogy bárhol jegyezni fognak a dmg listán, de ez meg fog változni mire eljutsz BT-be, garantálom ;)

Instázás közben arra azért figyelj oda hogy hová méssz. Ugyanis a heroic kulcsot adott instákhoz kötődő repuból tudod megvenni. Itt szeretném megjegyezni hogy az, hogy megvan az Honored egy adott frakcióval és megvetted a heroic kulcsot, nem jelenti automatikusan hogy mehetsz is...

Ne akard elsietni, abból még semmi jó nem sült ki. Először bizonyosodj meg róla hogy megvan az összes normál instából összeszedhető item ami kell neked.

Ha ez megvan (és mire ez meglesz garantált a Revered/Exalted repu is) akkor elkezdhetsz heroicokba járni.

Kezdetnek javaslom Slave Pens-t, Rampartsot, és úgy általában az alacsonyabb szintű insták heroic változatait.

Amit egyelőre mindenképp kerülj az a heroic Black Morass. Az az insta gyilkos, egy kék geares csapatnak, de még full epic grpok is wipeolnak ott becsülettel.

Javaslom hogy a heroicokból begyűjtött badge of justice-okat ne költsd el amikor első alkalommal összejön 35, hanem gyűjtögesd őket az Isle of Qual'danas-os badge rewardokra. Azok a lootok T6 minőségűek, és nagyon nagyon sokáig nem fogod lecserélni őket. Hatalmas bónusz még hogy szimplán badge of justice-ért hozzájuk is juthatsz. Igaz rengeteg kell... úgy 485db az összesre.

Nem kell megijedni, ugyanis ennyit röhögve összegyűjt az ember mire kifarmolja az Exalted reput az 5 instás frakcióval(Thrallmar/Honor Hold, Cenarion Expedition, Sha'tar, Keepers of Time, Lower City). Ezekre azért van szükség mert gyakorlatilag örök érvényű lootokat lehet vásárolni tőlük ha megvan a repud. Lower City, Thrallmar, Sha'tar profession függő. Én leatherworker és enchanter vagyok, tehát nekem mindegyikkel kellett az exalted.

 

A cél statok amiket el kell érned mire megszerzed a badge rewardjaidat:

~1300AP

~150Hit rating

~7-8k HP

~25% crit

Ha megvannak a geared badge reward elemei, akkor lehet félre tenni a badge-eket az epic gemekre. Prioritás: +10hit rating > +8 hit rating > +5hit rating/5agi > +5hit rating/+4agi

A bejegyzés trackback címe:

https://breal100.blog.hu/api/trackback/id/tr54614127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása