HTML

Rogue guide. Megpróbálok minél több hasznos infót megosztani veletek a classal kapcsolatban, és adni néhány hasznos tanácsot. Persze nekem is lehet újat mondani, de azért úgy érzem már van annyi tapasztalatom a rogue classban hogy elkezdhetek tanácsot adni a "kezdőknek".

Utolsó kommentek

Archívum

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Rogue

A Rogue mint class bemutatása

Friss topikok

Linkblog

Alapok

2008.08.06. 16:34 | B Real | Szólj hozzá!

Sziasztok!

 Üdv a blogomon!

Combat rogue vagyok a Deathwing szerverről. Kari neve: Evelyn.

 

Ennek a blognak a célja: A Rogue class bemutatása, és később az ismeretek elmélyítése.

Ehhez úgy kaptam kedvet hogy megtaláltam egy google keresgélés során egy lock és egy spriest blogot, ami kedvet adott hozzá hogy csináljak egyet én is.

A blog feltételezi hogy már van valami alap szintű ismereted a játékkal kapcsolatban. Ha nincs akkor tudom ajánlani ezt a linket, ahol minden kezdő talál választ a kérdésére.

Szóval. Mi is az a rogue?

Leginkább úgy tudnám jellemezni hogy a rogue az a class, aki arra lett kitalálva hogy gyorsan és csendben elintézze a kiszemelt áldozatát. Nincsenek iszonyat tűzgolyók, átkok, petek, csilli-villi varázslatok a tarsolyában, csak 2 jól bevált fegyver...

 

Na innen már rá lehet jönni hogy bizony a rogue mint class közelharcos (úgy nevezett melee). Nem szeretjük ha messze van az ellen... nagyon nem. Vannak is erre különféle módszerek, hogyan tartsuk közel magunkhoz a kiszemelt áldozatot.

 

Kezdjük az elején... megcsináltuk életünk rogueját, és elkezdünk szinteket lépni vele.

Ez eleinte elég unalmasnak tűnik, ám ahogy lépjük a szinteket, és kapjuk az újabb játékszereket, egyre izgalmasabb lesz játszani.

Az igazi móka úgy 20-as szint környékén kezdődik amikor lesznek mérgeink, meg stunok.

De ne szaladjunk ennyire előre, hisz már 10-es szinttől vannak tálentjeink! Azokkal mi legyen?! Nem akarom senkibe bele beszélni a gyereket, hogy ez vagy az a legjobb tálentfa, csak ezt használd... hisz ahány ember annyi játékstílus. Inkább leírom a tálentek főbb jellemzőit és döntsetek ti magatok, hogy mire pakoljátok a pontokat.

Mint minden classnak, úgy a roguenak is 3 "tálentfa" áll rendelkezésére. Assassination, Combat, Subtlety.

Assassination: Ez gyakorlatilag a Mutilate-es rogueok tálent fája. Tőrökkel (lehetőleg lassú tőrökkel) operálunk.

Kulcsfontosságú tálentek: Cold Blood, Seal Fate, Vigor, Mutilate.

Jellemzője az iszonyat burst damage.

 

Combat: Ebben az ágban található az összes (najó.. majdnem az összes ;) ) Raidelő rogue tálent.

Kulcsfontosságú tálentek: Precision, Imp. Slice and Dice, Dual Wield spec, Blade Flurry, Adrenaline Rush, Surprise Attacks.

Jellemzője a kiegyensúlyozott damage az egész harc alatt. Ez a build szemben az Assassination vagy Subtlety buildekkel, főleg a hosszabb harcokban mutatja meg létjogosultságát.

 

Subtlety: Újabban ez a rogue PvP tálentfája. Jóformán fegyverfüggetlen, de azért egy Hemo buildet tőrökkel meg tudnak mosolyogni :).

Kulcsontosságú Tálentek:Master of Deception, Ghostly Strike, Hemorhage, Preparation, Premeditation, Cheat Death, Shadows Step.

Jellemzője a nagyon jó mobilitás a többi builddel szemben, a Shadow Stepnek köszönhetően, és a jó túlélési esély a Cheat Deathnek köszönhetően. Hátránya hogy nem tud akkora damage-t osztani mint bármelyik másik build.

 

Incoming: 70-es lettem, most mit és hogy?

A bejegyzés trackback címe:

https://breal100.blog.hu/api/trackback/id/tr27603737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása